I søken etter noe annerledes, fresht og sporty, kom jeg over et amerikansk merke som heter Zobha. Zobha har hovedkontoret sitt i LA. De retter salget sitt mest mot yoga og Fitness, men det som jeg falt for, var at klærne egentlig kan brukes til alt, også fritid. Noe er så fint at en kan også gå på jobb i det. Altså noe for meg, som elsker komfort uansett hvor jeg er, og kanskje spesielt på jobb.

Da min første test-ordre kom, var jeg veldig spent på om kvaliteten var så bra som den så ut på bildene. Ja for en vet jo aldri, og til min store lykke var den bedre enn jeg hadde håpet på 🙂 Stoffene er silkemyke og leggings sitter som et skudd.

Det som kan nevnes dersom du vurderer og kjøpe et Zobha plagg, er at amerikanske størrelser er ett hakk større en europeiske. Fesk. XS vil vær nærmere en S i Europeisk mål. Derfor setter jeg også størrelsene til XS/S   S/M  M/L  L/XL

For å si det som i en omtale jeg leste om Zobha,” klærne sitter godt, på alle de rette steder”. Det syntes jeg var en god beskrivelse

Håper du får lyst og prøve. Om du liker stilen, vil i alle fall ikke kvaliteten skuffe deg 🙂

 

Her kommer en liten sneak peek på hva som er på vei fra USA

 

Zobha Tights

 

Lag en fin dag 🙂

Aina signatur

 

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk