PayEx betalingsløsning er nå på plass 🙂 For deg som kunde betyr dette enda trygger handel. Når du bruker PayEx vil du bli bedt om å bruke mobilbank /nettbank innlogging. Det betyr at du må ha kodebrikken din for å utfør betalingen dersom du ikke har mobilbank.

For de som ikke har bankbrikken på seg, vil fortsatt Stripe løsningen være tilgjengelig. Dette er den raskeste og kanskje den enkleste måten og betale på.

Begge betalingsløsningene er gjennom en 3. part. Dvs. at SportySpice ikke lagrer noe informasjon om dine betalingskort. Vi lagrer kun navn, adresse, mail adresse og telefon nr. slik at vi kan kontakte deg og sende varer til deg.

Har du noe som helst spørsmål er det bare å sende en mail til post@sportyspice.no. Du kan også chatte med oss på Facebook

Hilsen

signatur

 

Lagre

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk