Zobha importerer vi fra USA, og det er et merke som blir sett på som up-comming, i englenes by, Los Angeles. Zobha fritids og treningsklær holder høy kvalitet, og dette er veldig vanskelig og få fram i en nettbutikk. Derfor lanserer vi nå fri retur på Zobha, slik at du trygt kan prøve klær, og returnere dette, uten å bli belastet med gebyr. Vi er så sikker på at du vil bli positivt overrasket over hvor bra det er, derfor ønsker vi at alle skal få muligheten til og prøve. Ønsker du å bytte størrelse, har vi en gratis bytting, som gjelder på alle merker i butikken. Men om du ønsker og returnere uten noe spesiell grunn, vil altså gebyret på 79,- frafalle på alt du kjøper av Zobha. Det eneste vi krever er at du returnere plagget i samme stand som du fikk det. Med det menes uten flekker og lukt og med alle merkelapper på.

 

Litt om Zobha

Zobha er et sportsmerke fra Los Angeles, som kombinerer høyteknologisk ytelse med runway fasion. Zobha er et merke som har som mål og ta deg fra treningssenteret og rett ut på runway’en i en uformell chic stil.Som den første og eneste merkevaren som kombinerer patentert shape-optimaliserings teknologi med edgy, couture-inspirert design, baner Zobha veien for motetilpasset fitness. Den innovative stilen gjør at ikke bare aktive damer vil finne klær hos Zoba men også de som er interessert i moteklær. For å holde kontakten med sine kunder i den digitale verden, har Zobha fått navnet sitt kjent gjennom hasjtaggen #whatmovesyou

Zobha means grace, beauty and brilliance,

Dersom du vil ha noe som ikke alle andre har, kan dette være noe for deg. Sportyspice.no er den eneste norske butikken som har Zobha

 

 

Hilsen

signatur

 

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk