Da er vi i gang med 2018, og jeg vil derfor få takke alle kunder, følgere på Instagram & Facebook, og alle som har hjulpet til med alt fra bilder til skruing på flatpakka hyller, idemyldring og mer, for et supert 2017. Sportyspice.no er nok fortsatt Norges minste klesbutikk på nett, men vi får nye kunder hver uke og vokser sakte men sikkert.
Det som vi kan glede oss til nå er Hummel sin vårkolleksjon som kommer om noen uker. Jobber også med at du skal få betale med vips, men når dette er på plass er ikke helt avgjort enda.
Når det kommer til nyttårsforsett så er det sikkert mange som ønsker å begynne og trene, eller har som mål og trene mer. Mitt beste tips dersom du er i startgropa, sett deg mål som er mulig og nå og øk på etter hvert. Det som er så greit med trening er at alt hjelper 🙂 Alt er bedre enn og sitte i sofaen, om det så er styrketrening på stuegolvet 10 min et par ganger i uka. Jo eldre en blir jo viktigere blir det og holde styrken, spesielt for oss damer. Derfor oppfordrer jeg alle til og ta situps og armhevinger 2-3 ganger i uken. Om du har tidsplanen full og lite tid, så er armhevinger den øvelsen som trener største del av kroppen uten at det  krever noe form for utstyr.

Litt inspirasjon på nyåret. Det finnes ingen grenser bare muligheter. Jessie Graff, konkurrer med gutta, og slår de fleste 🙂

 

 

 

Ønsker alle et godt & aktivt nytt år ! 🙂

 

Aina signatur

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk