Da hr vi endelig fått Vipps som betalingsalternativ i sportyspice butikken 🙂 Det betyr at betalingen blir enda enklere.

Det er alltid noe ekstra med nye ting, derfor en bitte liten innføring her 🙂

Det er en lite utfordring med Vipps-betaling, som ikke er noe problem, så lenge man får med seg infoen på utsjekk siden. For at Vipps skal fungere må en bruke landskoden +47 når en legger inn telefonnr i faktura feltet. Det er dette nummeret som Vipps bruker når den kobler opp til betalingen hos PayEx. Dette er derfor kun nødvendig for Vipps. Dersom du velger og betale med Stripe eller vanlig PayEx visa/master card,  kan du legge inn telefon nummeret ditt uten landskoden +47

Vipps

Skulle det dukke opp noe som er uklart, så ikke nøl med å ta kontakt !

Tlf: 41412493

Email: post@sportyspice.no

 

Lag en fin dag 🙂

 

Hilsen

signatur

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk