Da er det endelig tid for mer spennende varer fra Hummel i butikken 🙂 Noe av høstkolleksjonen er allerede lagt ut og mer kommer i løpet av august 🙂

I høst går fargene i sort og dyp rød, og lilla/blå.  I seamless serien til hummel  har vi nå fått inn helt sort tights og topp, som du kan matche med nesten hva du vil, og rød tights og topp som du kan matche til  Laje genser og Diva genser(snart i butikk).
Fay seamless tights og topp er også kommet inn i nye farger. Denne gang i rød med sorte detaljer! Denne ble super lekker både som sett og sammen med for eksempel Laje genseren. Denne tro vi kan bli meget populær. En litt lengre fritidsgenser som er laget for høstens mulm og mørke 🙂

Høsten joggedress har fått navnet Bell og den kommer i blå med lilla detaljer. Dette synes vi er det fineste joggesettet til nå i sportyspice butikken. Fordi genseren har så fint snitt og kant nede på genseren, som gjør den til en litt finere fritidsgenser. Du kan bruke den sammen med Bell joggebukse eller rett og slett med dongeri bukse.

Ta en kikk i butikken, kanskje noe faller i smak 🙂

 

 

Hilsen

signatur

 

Hummel Laje genser jente med ball Hummel Fay seamless topp red

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk